Meditatie Master Class

Na het met succes afronden van de Meditatie Basic Class is er de mogelijkheid door te stromen naar de Meditatie Master Class

Op deze avonden werken wij verder met Meditatie en ademhaling aan de ontwikkeling van ons Lichtlichaam. Wij werken daarbij met de Tube Torus en de nieuwste informatie van “De  Groep”
Dit is een groep Spirits die via hun Medium Steve Rother de laatste informatie doorgeven over de ontwikkelingen op onze planeet Aarde. Het zijn interactieve avonden waarbij wij met elkaar onze ontwikkelingen delen en met elkaar mediteren op de issues die zich voordoen. Zo werken wij ook gezamenlijk aan de heling van de Aarde. De meeste avonden worden afgesloten met een geleide meditatie of activatie. Ook vergroten wij onze Healing capaciteiten en oefenen wij deze Healing technieken met en bij elkaar.

Meditatie Master Class cursus Noordwijk-cursus in Noordwijk-meditatie cursusOnze Aarde is op het moment een shift aan het maken. Haar plek in ons zonnestelsel is aan het veranderen en wij veranderen dus met haar mee. Zij gaat van de derde dimensie naar de vijfde dimensie, hetgeen een verandering van bewustzijn van ons vergt. Ons fysieke lichaam past zich aan deze nieuwe frequenties aan, wat soms wat ongemakken geeft. Hoe hier mee om te gaan delen wij op deze avonden met elkaar.

Ook zijn deze avonden  bedoeld om de verbinding met je innerlijk te (her)ontdekken, je Spirituele kanalen te openen en je mindset zonder oordeel te onderzoeken. Daardoor ben je in staat jouw percepties over jezelf en de wereld om je heen een andere wending te geven. Bij een blokkade is het vaak niet belangrijk wat je dwars zit. De manier hoe je er mee omgaat bepaalt je ongemak. Alles wat je ervaart is immers een reflectie van jezelf.

Koffie en thee zijn inbegrepen. Matjes en kussentjes zijn aanwezig.
Graag makkelijk zittende kleding aantrekken.

Cursus data’s

Data:  donderdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur
Kosten: Euro 15,00 per avondV.

Voor meer informatie en data, zie agenda en prijzen

Leave a comment

Nieuwsbrief