<br>

<br>

<br>

<br>

 

Yvonne Duin-Heruer (1948) groeide op in Noordwijk. Na de middelbare school in Leiden en de Kunstacademie in Rotterdam trok zij de wereld in en verbleef zij o.a. een jaar in de Kibboets in Israël. Na terugkeer in Nederland trouwde zij en kreeg zij een dochter (1981) en een zoon (1983). Uiteindelijk keerde het gezin ook terug in Noordwijk. Hier vandaan maakte zij tal van grote en langdurige reizen naar o.a. Zuid- en Noord Amerika, maar vooral ook naar India ,Nepal en Tibet. Naast Nederlands beheerst zij ook Engels, Frans en Duits.

Yvonne’s huidige praktijk is gebaseerd op een bijzondere combinatie van rijke variatie aan opleidingen, van diepgaande spirituele ontwikkeling en van een brede internationale en culturele oriëntatie.  Zij wil hierin de mystieke ervaring van het Oosten en de kennis en kunde van het Westen met elkaar verenigen en daarmee een bijdrage leveren aan een volgende harmonieuze fase van de menselijke ontwikkeling en samenleving.

In haar individuele behandelingen en groepslessen maakt zij altijd gebruik van “spirituele energieën” door haar ook wel innerlijke gidsen genoemd. Zij is o.a. gecertificeerd als pedicure, voetreflexologe, in reiki, polariteits- en holistische massage, cranio-sacraal lichaamswerk, voedingsleer, stervensbegeleiding, soundhealing en fonoferese, kinesiologie en diverse healing- en ademhalingstechnieken.

Technieken, inzichten en behandelwijzen van Yvonne zijn gebaseerd op een aantal verschillende bronnen.

De voornaamste hiervan zijn:

  • De Boeddhistische Bonn-traditie (zie o.a. Wikipedia Tönpa Shenrab). Dit is de oudste vorm van het Boeddhisme. Yvonne heeft in deze traditie o.a. inwijdingen ontvangen van Tara (de leer van de Compassie); Sangya Menla (leer van de Genezing) en Bardo (leer van Leven en Sterven)
  • Het Lichtwerk van Steve en Barbara Rother (zie o.a. lightworker.com) en de Reconnection van Eric Pearl (zie o.a. thereconnection.nl)
  • De Grootmoeders energie van Sharon McErlane (zie o.a. degrootmoedersspreken.nl)
  • De Avatar van Synthese teacher opleiding aan de One Consciousness Academy van Senia en Freya Melchisedek
Telefoon: 071-3619053
Mobiel: 06-15297255 

Nieuwsbrief