hands

Bij Studio Duinvoet kunt u terecht voor diverse therapieën.

 

Consulten

Tijdens het eerste consult wordt er eerst een intake gemaakt. Dit consult duurt dan ook een half uur langer. Bij de intake worden onder andere de doelstellingen en technieken  van de behandelingen besproken en vastgelegd. Bij ieder consult wordt vervolgens samen gekeken of het oorspronkelijke behandelplan moet worden bijgesteld. Zo kunnen er gedurende de consulten onderliggende blokkades uit verleden of heden naar boven komen die aanpassing van de behandeling vragen. 

 

Doelstellingen

Het stimuleren van lichamelijk en geestelijk welbevinden.
Het bevorderen van vitaliteit en verbeteren van de energiebalans.
Het stimuleren van het zelfhelend vermogen van de cliënt.
Het doen verminderen of verdwijnen van de klachten.
De cliënt in zijn of haar kracht zetten.
Het vrij maken van blokkerende gedachten en emoties waardoor de eigen wijsheid weer kan gaan stromen.
De verbinding maken met het spirituele bewustzijn om vreugdevoller en doelgerichter in het leven te staan en je eigen zielendoel te herkennen.
Het helen van de voorouderlijnen in heden, verleden en toekomst.
Transities (overgangen) begeleiden en lichter maken.

 

Groepswerk

Meditatie groep

Studio Duinvoet biedt de gelegenheid om in groepsverband met elkaar te mediteren en te delen. Vele zaken komen er aan bod, zoals het activeren van het lichtlichaam, het ontwikkelen van de functies van de pijnappelklier en de Nervus Vagus en niet te vergeten methodieken om vanuit de wereld om je heen weer bij jezelf te komen. In al deze vaardigheden is Yvonne geschoold tot “Lightmaster”vanuit de wereldwijde organisatie van Steve Rother en “de Groep”.
Er wordt gezamenlijk gemediteerd op o.a. de heling van de aarde en we staan met elkaar stil bij de nieuwste ontwikkelingen in deze turbulente tijd. Met elkaar vormen we een groep “Lightworkers”.

 

De Tsa Lung yoga met meditatiegroep 

Deze groep verdiept zich in de Tibetaanse ademhalingsyogatechnieken gekoppeld aan stiltemeditatie. Tsa staat voor kanaal en Lung voor wind of prana. Er wordt uitgegaan van de leer van de 5 elementen en in deze yogavorm worden de 5 Tibetaanse chakra’s gereinigd. Deze bijeenkomsten helpen  om op een dieper niveau bij jezelf te komen en jezelf te ervaren. Ze wordt meestal afgesloten met een stukje meditatieve klanken of muziek.

 

Grootmoeder Groep

De filosofie van de “Grootmoeders” gaat over het in balans brengen van de Yin en Yang energie. De afgelopen eeuwen is de wereld in haar ontwikkeling doorgeschoten in de Yang of mannelijke energie. Dit doorschieten geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Om weer meer balans te krijgen is er een energiestoot nodig van Yin-energie. 

Sharon McErlane (psychotherapeut) heeft via channeling contact gelegd met de spirits van de Grootmoeders zoals deze zichzelf noemen en zij heeft hier diverse boeken over geschreven. Over de gehele wereld zijn inmiddels “Grootmoeder-Groepen” gevormd om die nieuwe energie vorm te geven. Elke maand wordt in mijn praktijk op een zondagochtend een dergelijke groepsbijeenkomst gehouden. Op deze Grootmoeder-bijeenkomsten zijn overigens ook mannen welkom. Belangrijk is of men  bovenstaande ontwikkelingen herkent en bereid is in een groep daarover met elkaar te praten. Centraal bij de bijeenkomsten vormt de gezamenlijke bespreking van een hoofdstuk uit één van de Grootmoeder-boeken.