Yvonne Duin-Heruer Energetisch & Holistisch therapeut

Yvonne Duin-Heruer (1948) groeide op in Noordwijk en is energetisch & holistisch therapeut en spiritueel coach. Na de middelbare school in Leiden en de Kunstacademie in Rotterdam trok zij de wereld in en verbleef zij o.a. een jaar in de Kibboets in Israël. Na terugkeer in Nederland trouwde zij en kreeg zij een dochter (1981) en een zoon (1983). Uiteindelijk keerde het gezin ook terug in Noordwijk. Hier vandaan maakte zij tal van grote en langdurige reizen naar o.a. Zuid- en Noord Amerika, maar vooral ook naar India ,Nepal en Tibet. Naast Nederlands beheerst zij ook Engels, Frans en Duits.

Yvonne’s huidige praktijk is gebaseerd op een bijzondere combinatie van rijke variatie aan opleidingen, van diepgaande esoterische en spirituele ontwikkeling en van een brede internationale en culturele oriëntatie.  Als energetisch en holistisch therapeut wil zij wil hierin de mystieke ervaring van het Oosten en de kennis en kunde van het Westen met elkaar verenigen en daarmee een bijdrage leveren aan een volgende harmonieuze fase van de menselijke ontwikkeling en samenleving.

In haar individuele behandelingen en groepslessen maakt zij altijd gebruik van “spirituele energieën” door haar ook wel innerlijke gidsen genoemd. Zij is o.a. gecertificeerd als pedicure, voetreflexologe, Natuurgeneeskundig therapeute, in reiki, polariteits- en holistische massage, cranio-sacraal lichaamswerk, voedingsleer, aromatherapie, stervensbegeleiding, soundhealing en fonoferese, kinesiologie en diverse healing- en ademhalingstechnieken.

Met haar meer dan 30 jarige ervaring in het begeleiden en coachen van mensen wil zij haar kennis overdragen. Als spiritueel coach organiseert zij hiertoe trainingen en workshops. Haar insteek hierbij is mensen te helpen hun fysieke en energetische bewustzijn te vergroten. Om stabiel te blijven in deze turbulente tijd is het nodig de eigen Power te vergroten en op een liefdevolle manier de eigen issues aan te gaan.

Technieken, inzichten en behandelwijzen van Yvonne zijn gebaseerd op een aantal verschillende bronnen.

De voornaamste hiervan zijn:

  • De Boeddhistische Bonn-traditie (zie o.a. Wikipedia Tönpa Shenrab). Dit is de oudste vorm van het Boeddhisme. Yvonne heeft in deze traditie o.a. inwijdingen ontvangen van Tara (de leer van de Compassie); Sangya Menla (leer van de Genezing) en Bardo (leer van Leven en Sterven)
  • Cranio sacraal lichaamswerk van Etienne Piersma
  • Het Lichtwerk van Steve en Barbara Rother (zie o.a. lightworker.com) en de Reconnection van Eric Pearl (zie o.a. thereconnection.nl)
  • De Grootmoeders energie van Sharon McErlane (zie o.a. degrootmoedersspreken.nl)
  • De Avatar van Synthese teacher opleiding aan de One Consciousness Academy van Senia en Freya Melchisedek
 
Meer informatie of een afspraak maken ga naar contact