Grootmoeders bijeenkomsten

 

Sharon McErlane (psychotherapeute) is via channeling in contact gekomen met de Divine Spirits van de Grootmoeders, zoals deze zichzelf noemen. Zij heeft  via hen drie boeken geschreven. De Grootmoeders helpen bij het herstellen van de Yin energie op Aarde. Daar de mannelijke Yang energie bij zowel mannen als vrouwen uit balans is geraakt, zal alleen een terughalen van de vrouwelijke yin energie uitkomst kunnen brengen aan de heftige tijden op onze planeet Aarde. Over de gehele wereld zijn inmiddels “Grootmoeder-Groepen” gevormd om deze eigenlijk oude energie opnieuw vorm te geven. Elke maand wordt in mijn praktijk op een zondagochtend een dergelijke groepsbijeenkomst gehouden. Op deze Grootmoeder-bijeenkomsten zijn overigens ook mannen welkom. Belangrijk is of men  bovenstaande ontwikkelingen herkent en bereid is in een groep daarover met elkaar te praten. Centraal bij de bijeenkomsten staat de gezamenlijke bespreking van een hoofdstuk uit één van de Grootmoeder-boeken. Ook het verspreiden van het “Net of Light” als healingwerk voor Moeder Aarde wordt iedere geplande zondagochtend uitgevoerd.

Titels van de boeken:
De Grootmoeders spreken
Een oproep van de Grootmoeders
In verbinding met de Grootmoeders

Lees één van deze boeken en kijk of de wijsheden van de Grootmoeders jou aanspreken. Voel je vervolgens vrij om contact met mij op te nemen en om je bij onze groep te voegen. Door de Corona beperkingen blijven wij nu via zoomsessies met elkaar in verbinding.

De ochtenden zijn non-profit, echter een kleine donatie is welkom, daaruit worden de kosten van de organisatie in Nederland en Amerika gefinancierd, zoals het vertalen van de boeken.