Shambhala Orgonites

Orgonites zijn een mengsel van organische giethars, anorganische metalen en diverse kristallen. De orgonites trekken negatieve ether-energie aan en polen deze om in een leven bevorderlijke positieve vorm. De kwarts kristallen hebben de eigenschap om etherische energie aan te trekken en deze te transformeren en weer uit te stralen. Dit alles resulteert in constante positieve psychische en fysiologische effecten.

Wanneer een orgonite in de buurt van negatieve energie (DOR) is, wordt deze DOR continue getransformeerd naar positieve energie (POR).
Door de druk van het krimpen van de hars worden de kwartskristallen onder druk gezet en treedt het piëzzo effect op. Dit is het opwekken van elektrische spanning. Hierdoor gaan de kristallen versterkt energie opnemen en transformeren. Dit alles maakt de orgonite tot een positieve energie transformator.
De orgonite heeft ook effect op ons brein. De diverse mineralen die zijn toegevoegd geven iedere orgonite nog een eigen karakter mee. De orgonites kunnen met de Bovis meter voor U persoonlijk worden uitgetest. Ook is het mogelijk deze telefonisch voor een persoon op afstand te laten testen.

Toepassing:

• De orgonites van Shambhala bevatten een speciaal recept met meerdere kristalvormen die een positieve werking hebben op 4 en 5 G belasting, wifi, elektro smog en meerdere vormen van geopatische straling en energetische belastingen. De orgonites hebben het vermogen om bij het dragen een radius van enkele meters aan bescherming te bieden. Des te groter de orgonite, des te groter zijn bereik.
• Ze zuiveren de atmosfeer in ruimtes.
• Ze zorgen voor een betere nachtrust en beschermen tegen nachtmerries.
• Ze ontwikkelen en verbeteren de psychische zintuigen.
• Helpen tegen negatieve gedachtevormen.
• Werken ook bij planten en dieren. Ze beschermen tegen ongedierte en bevorderen de plantengroei

Chembuster

Een Chembuster is een positieve energie generator en is gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen (hars, ijzer/aluminium en kristal). De Chembuster heeft een bodem of voet van orgonite met daarin koperen buizen voor de geleiding, zuivering en richting. Koperen spiralen om de buizen en om de kristallen in de chembuster verspreiden de energie wijd in de omgeving. Andere symbolen van koper, goud, kristallen of andere energie houdende voorwerpen versterken de werking nog meer. Ook de Heilige geometrie is toegepast, zoals bv. de 6 puntige ster, waarin de buizen zijn geplaatst. Je kunt hem zowel binnen als buiten plaatsen. Zijn reikwijdte is vele malen groter dan bij de orgonites, afhankelijk van de gebruikte materialen en de intentie die hij meekrijgt.