Klankconcert

Klankconcert

Regelmatig worden er vanuit Studio Duinvoet klankconcerten  georganiseerd. De meeste van deze concerten vinden plaats in het Cultureel centrum Palliam te Noordwijk aan Zee, beter bekend als Maria ter Zee kerk. Een paar maal  per jaar worden deze ook in  Azzurro, een Noordwijks Wellness  centrum gegeven. De concerten  in het Maria ter Zee centrum zijn  toegankelijk voor iedereen, jong  en oud.

Yvonne Duin-Heruer heeft een Sjamanistische achtergrond. Vanuit de 5 elementen, aarde, water, vuur, lucht en ruimte worden er met diverse instrumenten geluiden uit o.a. de natuur nagebootst. Met de Tibetaanse klankschalen, de grote Aziatische gongen en kristallen planetaire klankschalen wordt je meegenomen op een innerlijke reis die je zittend of liggend kunt beleven.

Deze reis kan een innerlijke transformatie teweeg brengen, laat je leiden en meevoeren met deze klanken en kom weer thuis bij jezelf.

Wanneer je een concert liggend wilt ervaren, dien je zelf een matje  met  slaapzak of dekentje en een kussentje mee te nemen. Het is    mogelijk om  een klankconcert in te huren voor privé  doeleinden, hiertoe kunt U  telefonisch contact opnemen.

Nieuwsbrief