Consulten

Tijdens het eerste consult wordt er een intake gesprek gehouden en wordt er een anamnese formulier ingevuld om te bepalen waaraan gewerkt mag worden en om te kijken naar de achterliggende oorzaken van een blokkade. De behandeling zelf en de therapievorm worden doorgenomen en besproken. Het kan zijn dat de problematiek zuiver lichamelijk is, dan wordt er gebruik gemaakt van voetreflexologie , cranio sacraalwerk of een andere therapeutische vorm. Maar het kan ook gebeuren dat er een heling mag plaats vinden in de familielijn, als wel dat er gekeken wordt in de persoonlijke tijdslijn. In beide gevallen wordt er gewerkt met Inverse wave therapie, dat wil zeggen dat we met behulp van regressie terug gaan naar de oorzakelijke oorsprong van een blokkade of gedragspatroon en daar heling brengen. De veranderde energie neem je mee naar het heden waardoor je vervolgens op een nieuwe bewuste manier kunt gaan reageren. Wanneer er op zielenniveau gewerkt mag worden kan het zijn dat er verbindingen hersteld worden of er een pijnappelklier activatie mag plaats vinden die je spirituele groei helpen te versnellen. Dit alles gebeurt in samenspraak met de opgestegen Meesters en persoonlijke gidsen van cliënt en behandelaar die tijdens de sessies energetisch aanwezig zijn.

Skype consult

Wanneer het voor de cliënt niet mogelijk is om naar Studio Duinvoet te komen is er de mogelijkheid voor een Zoom consult. Met een telefonische afspraak kan de tijd voor een zoom behandeling bepaald worden. Deze behandelingsvorm is even effectief als die van een reguliere behandeling.

Telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur. Tel: 071-3619053 mob: 06-15297255

 

Doelstellingen

  • Het stimuleren van lichamelijk en geestelijk welbevinden.
  • Het bevorderen van vitaliteit en verbeteren van de energiebalans.
  • Het stimuleren van het zelfhelend vermogen van de cliënt.
  • Het doen verminderen of verdwijnen van de klachten.
  • De cliënt in zijn of haar kracht zetten.
  • Het vrij maken van blokkerende gedachten en emoties waardoor de eigen wijsheid weer kan gaan stromen.
  • De verbinding maken met het spirituele bewustzijn om vreugdevoller en doelgerichter in het leven te staan en je eigen zielendoel te herkennen.
  • Het helen van de voorouderlijnen in heden, verleden en toekomst.
  • Transities (overgangen) begeleiden en lichter maken.

Consult tijd

Ik neem de tijd die nodig is, dat kan van 60 minuten tot uiterlijk 90 minuten duren.

Anamnese formulier

Download hier uw formulier

 

Intakeformulier Studio Duinvoet

Nieuwsbrief