Inner Mastery Classes

Studio Duinvoet biedt de gelegenheid om in groepsverband te werken aan je eigen Inner Mastery. Middels workshops en classes die gegeven worden werk je aan en met jouw eigen Meesterschap. Ontdek wie jij werkelijk bent!

Vele zaken komen er aan bod, zoals het activeren van het Lichtlichaam, het ontwikkelen van de functies van de Pijnappelklier en de Nervus Vagus, DNA activaties, Lichtcodes activatie, Inverse Wave therapie, Engelen activaties en niet te vergeten Finger Mode methodieken om vanuit de wereld om je heen weer bij jezelf te komen. In al deze vaardigheden is Yvonne geschoold tot “Lightmaster” vanuit  vele diverse organisaties waaronder de wereldwijde organisatie van Steve Rother en “de Groep”.

Samen met de  Serafijnen engelen energie channelt Yvonne de Seraph rejuvenation Finger Mode posities die een diepe reset aan het energetische lichaam geven. Ze brengen je terug in een neutrale positie naar je oorspronkelijke  blauwdruk.

In de Inner Mastery groepsavonden worden er activaties gegeven en wordt er tevens gezamenlijk gewerkt aan de heling van de Aarde. We staan  met elkaar stil bij de nieuwste ontwikkelingen in deze turbulente tijd. Met elkaar vormen we een groep “Lightworkers”.
In verband met de Corona maatregelen worden deze avonden online gegeven en is er een groepsapp gecreëerd waarvoor je jezelf kunt inschrijven.