Spirituele coaching en consult

Tijdens het eerste consult of coaching wordt er een intake gesprek gehouden en wordt er een anamnese formulier ingevuld om te bepalen waaraan gewerkt mag worden en om te inzichtelijk te kijken naar de achterliggende oorzaken van een blokkade. De behandeling zelf en de therapievorm worden doorgenomen en besproken. Het kan zijn dat de problematiek zuiver lichamelijk is dan gaan we kijken naar de oorzaak, het waarom en wat te leren uit dit proces. Heling kan pas plaats vinden wanneer er bewustzijn ligt op deze vragen. Wanneer de oorzaak ligt in trauma’s of issues in de de familielijn of in vorige bestaansvormen wordt er een heling gebracht in de familielijn, als wel in de persoonlijke tijdslijn. In beide gevallen wordt er gewerkt met Inverse wave therapie. Dat wil zeggen dat we met behulp van regressie terug gaan naar de oorsprong van een blokkade of gedragspatroon en daar heling gaan brengen. De veranderde neutrale energie neem je weer mee naar de tijdlijn van het heden en de toekomst. Hierdoor kan de vrijgemaakte eigen energie weer gaan stromen. Dit geeft de mogelijkheid om op een nieuwe manier te reageren op de issues die in de weg zaten. Wanneer er op ziel niveau gewerkt mag worden kan het zijn dat er verbindingen hersteld worden en zielendelen met Divine energy worden teruggehaald (Soul retrieval). Ieder consult is een activatie die je spirituele groei helpt versnellen en bewustzijnsgroei geeft. Dit alles gebeurt in samenspraak en met toestemming van de I Am Presence van cliënt, de Divine energy, opgestegen Meesters en persoonlijke gidsen van cliënt en behandelaar.

Online spiritueel consult

Wanneer het voor de cliënt niet mogelijk is om naar Studio Duinvoet te komen is er de mogelijkheid voor een Zoom consult. Met een telefonische afspraak kan de tijd voor een zoom behandeling bepaald worden. Deze behandelingsvorm is even effectief als die van een reguliere behandeling. Telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur.

 

Doelstellingen

  • Het stimuleren van lichamelijk en geestelijk welbevinden.
  • Het bevorderen van vitaliteit en verbeteren van de energiebalans.
  • Het stimuleren van het zelfhelend vermogen van de cliënt.
  • Het doen verminderen of verdwijnen van de klachten.
  • De cliënt in zijn of haar kracht zetten.
  • Het bevrijden van repeterende gedragspatronen.
  • Het vrij maken van blokkerende gedachten en emoties waardoor de eigen wijsheid weer kan gaan stromen.
  • De verbinding maken met het spirituele bewustzijn om vreugdevoller en doelgerichter in het leven te staan en je eigen zielendoel te herkennen.
  • Het helen van de voorouderlijnen in heden, verleden en toekomst.
  • Transities (overgangen) begeleiden en lichter maken.

Anamnese formulier

Download hier uw formulier:

Intakeformulier Studio Duinvoet